ja tänään toivoa täynnä. Ihana ilma ja muutenki kiva fiilis elämässä. :)

 Miksi? on ollut viikon kysymys. Sitä on tullut esitettyä toiselle ja itselle. Paljon on vastauksia saatu ja paljon kysymyksiä on mielen sopukoissa, osa joihin ei koskaan vastauksia tule saamaan.On vaan opeteltava elämään hetkessä. Se on juuri nyt täydellinen ja paras. Muistaa, että paras tapa pitää sielusta huolta on antaa tapahtumien tulla ja mennä... Antaa elämän tapahtua. Jos mieli askartelee vain isojen asioiden parissa menevät pienet elämykset ohi. Pidetään mielessä että tapahtuisipa elämässä mitä tahansa, kaikki on pohjimmiltaan aina hyvin! Tähän pyritään, tänään.

 

Töiden jälkeen yritettiin kirjastoon. Oli vaan mennyt kiinni jo klo 16!! Viikonloppuna ei auki ollenkaan. Harmillista, jäin ilman juhannuslukemista.  Hassua että on kesälauantaitkin kiinni, ihmisillähän on aikaa lukea kesällä! Kivalla ilmalla riippumatossa nautiskellen, sateella sohvannurkkaan käpertyen.

 Äsken tultiin rannalta. Liekö ihmisillä juhannuskiireitä, rauhassa saatiin olla. Ihanan lämmintä ja rauhallista. Tuuli humisi puissa...Jopa eräs pikaisesti uimassa käynyt kävi juttusille. Kesämielellä.. Uimassa käydään useimmiten usmissa, paikassa jossa ME-lehti lupasi olevan saunankin ;o) Tälläistä en kuitenkaan tuolta ole näiden kymmenien vuosien aikana löytänyt. Varpaita enempää en itse uskaltanut uittaa, lapset kyllä ui ja rakensi hiekkalinnoja. Esikko myös virvelöi, annoin luvan kun ei tuolla noita uimareita ollut... Viikonloppuna on kai mentävä johonkin, padolle ehkä, jossa jopa saalista voisi olla luvassa. Nyt täyttämään pita-leipiä ja katsomaan frendien uusintoja!

 

1660267.jpg