Mies on tehnyt tälläviikolla iltavuoroa joten lähes yh on saanut olla iltaisin. Tänään lähdin sitten kirpppiskierrokselle ja kirjastoon, ilman lapsia! Pakettivaihtoon tarvitsi vielä muutamia vihreitä ja niitäkin mukaan tarttui. Kuvaa ei vielä, vaihto lähtee postiin ens viikolla joten lisää siitä asiasta kun paketti perillä. :)

Mukaan tarttui nappeja, 200 g lankaa tosi halvalla ja vaalenpunaista ja anopinkieli oli pakko ostaa, juuri perjantaina työkaverille sanoin että tuollaisen haluaisin :)

581557.jpg

Pihallekin ostin muutaman orvokin, laitoin sisääntuloon amppeliin. Kaikista mieltymyksistäni poiketen ostin oransseja, ne vaan niin kutsui kaupassa :)

581555.jpg

Yhden ostin sisällekin, mitenhän mahtaa pärjätä?

581553.jpg

Käsitöitäkin on tullut harrastettua, kännykoteloita virkkailin, vihreä Novitan bambusta ja beige Novitan Oliviasta... Oliviasta mulla on koukulla juuri Stitch`n Bitch -kirjan ohjeella kassi kesäksi :)

581559.jpg

Kuvan oton jälkeen alkoi tuo kissamainen versio ärsyttää ja tuunailin sitä vähäsen. Paljon parempi :)

581562.jpg

Isoäidin neliöitäkin on syntynyt. Ihan herkullisen punaisia, viime ja tämän vuoden Samoksen vaaleanpunaista ja Suvia. Tästä meinasin jospa joskus tulisi kantopussukka kannettavalle, tuollainen vähän naisellisempi ;o) Toisen puolen meinasin yhdestä isosta isoäidinneliöstä virkkailla.

581565.jpg

Neeitikin askarteli innoissaan kutsukortteja synttäreilleen. Mallia katsottu uusimmasta askartelulehdestä.

581563.jpg